Виробництво цукру в Індії у 2025/26 МР виросте на 18%

2025-08-01 10:28:13
Виробництво цукру в Індії у 2025/26 МР виросте на 18%

Виробництво цукру в Індії у 2025/26 МР, який розпочнеться у жовтні, виросте на 18% до 34,9 млн т завдяки покращенню врожайності цукрової тростини та розширенню посівних площ, повідомила у четвер Асоціація виробників цукру та біоенергії Індії (ISMA).

 

Активні мусонні дощі сприяють високим урожаям тростини, що дозволить наростити виробництво.

 

Асоціація закликала уряд встановити квоту на експорт 2 млн т цукру та збільшити обсяг переробки цукру на етанол до 5 млн т. У поточному сезоні ці показники складають 1 млн т для експорту та 3,4 млн т для етанолу. Такі заходи допоможуть збалансувати внутрішній ринок і підтримати зростаючий попит.

 

У 2024/25 МР виробництво цукру складе 26,1 млн т. Після переробки 3,4 млн т на етанол та експорту 1 млн т запаси цукру ледь покривають внутрішній попит, який сягнув 27,9 млн т. Експерти ISMA наголошують на необхідності розумного управління надлишками для забезпечення стабільності ринку в наступному сезоні.

Коментарі відвідувачів (0):