Лише 26% французької пшениці відповідають біржовим вимогам якості
2016-08-29 12:21:16
В п’ятничному звіті державного агентства FranceAgrimer повідомляється, що якість французької пшениці нового врожаю надзвичайно варіативна. Більшість зерна має високий вміст протеїну та низьку натуру.
За даними лабораторних обстежень, 65% м’якої французької пшениці мають вміст протеїну понад 12%, і лише 6% містять нижче 11,5% протеїну, що є мінімально необхідним для експорту зерна рівнем.
Приблизно 79% зерна м’якої пшениці мають показник числа падіння за Хагбергом вище за 240 сек, в той час як в минулому році 95% зерна мало такий показник.
Натурну вагу вище 76 кг на гектолітр (що є мінімальним рівнем для пшениці, якою торгують на біржі) має лише 28% нового врожаю.
За комплексними показниками:
- 72% врожаю пшениці відносяться до середнього класу А3 і мають протеїн вище 10,5% та число падіння вище 170 сек,
- 16% пшениці відносяться до вищого класу А2 і мають протеїн вище 11%, натурну вагу більшу за 76 кг на гектолітр та число падіння вище 220 сек,
- і лише 10% пшениці відносяться до преміум класу А1 і мають протеїн вище 11,5%, натурну вагу більшу за 77 кг на гектолітр та число падіння вище 240 сек.
Коментарі відвідувачів (0):
Коментар до новини:
Лише 26% французької пшениці відповідають біржовим вимогам якості