Підприємство на постійній основі реалізує макуху соєву .Основні показники:
- Спосіб отримання – пресовий
- Масова частка сирого протеїну (в перерахунку на АСВ), % -40- 41
- Масова частка жиру (в перерахунку на АСВ), % – 7-8
- Масова частка вологи і летких речовин, %7-10
- Масова частка сирої клітковини (в перерахунку на АСВ), % 6-7
- Сторонні домішки – відсутні
Об'єм: 20 т./день
Дата | Контрагент | Тип пропозицiї | Культура | Об`єм (т.) | Цiна | Умова | Базис | Операції |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
15.04.2024 11:02 | ТОВ "Голден Грейн і К" | куплю | Макуха соєва | 200 | 15000 UAH | EXW | Гніздичів, ТОВ |
Який тип пропозицiї ви хочете зробити?